טיפול בתזונה מסורתית 

בשנים האחרונות תוך כדי עבודה עם מטופלים בקליניקה זיהיתי את התועלת הרבה
של התפישה המסורתית על תזונת האדם.
כיום אני מטפלת באמצעות צמחי מרפא ותזונה מסורתית על פ שיטת TEF.
את ההכשרה בתזונה מסורתית עברתי אצל אייל שפרינגר בקורס שנתי למטפלים. 


הטיפול התזונתי הוא מרכיב חשוב בתהליך הריפוי. באמצעות תזונה מתאימה
אנו יכולים לשלוט על בריאותינו, ועל מנת שנימצא בבריאות טובה עלינו להקדיש
תשומת לב למזון הנכנס אל פינו, מפני שהמזון נועד לא רק כדי להשביע את הרעב שלנו,
המזון הוא המקור הבסיסי ביותר להשגת חיים בבריאות טובה וברמת חיוניות גבוהה.


מה בריא ונכון לאכול ?
במשך השנים אנו נחשפים לאמירות שונות בכלי התקשורת, בהקשר למזונות בריאים.
פעם היה זה מחקר שהמליץ לנו על צריכה של סויה ועד שהגיע מחקר אחר שסתר אותו
רצנו לצרוך אותו ללא הכרה. וכשהתגלו היתרונות הבריאותיים של שוקולד ואי אפשר היה
למחוק את החיוך על פניהם של המכורים לדבר, כבר היינו ממש מבולבלים.
(וכך הלאה והלאה, עם שאר מחקרים שמככבים מעת לעת בכותרות)
האם השאלה שוקולד טוב או רע רלוונטית? תשובות מעניינות לזו ולשאלות רבות
באשר למה בריא לנו ניתן למצוא באסכולה של שיטת התזונה המסורתית.


עוד על תזונה סינית מקרוביוטית על פי שיטת 
TEF ניתן למצוא כאן